Over Benro

Lanteos is een jonge en flexibele onderneming welke ontstaan is uit onze passie; Fotografie. Na het zien en voelen van de Benro producten en het eerste contact met de fabriek Benro Precision Machinery Co, .LTD in 2008, waren wij enorm verbaasd dat dit product nog niet officieel geïmporteerd werd voor de Nederlandse fotografiemarkt. Een merk wat in meer dan 40 landen wereldwijd actief is en zonder meer het nummer 1 statiefmerk van Azië is, behoort volgens ons ook voet aan de grond te hebben in de kleine maar wel economische sterke BeNeLux. Bovenstaand was voor onze voldoende reden om in begin 2009 onze handelsgeest en fotografiehobby samen te laten smelten tot de nieuwe onderneming Lanteos BV.

Missie

Lanteos is leverancier van hoogwaardige producten voor de fotografiemarkt waarbij een hoge prijs-kwaliteitverhouding een hoofddoel is. Als importeur dragen wij zorg voor een grote lokale voorraad zodat we hiermee exact antwoord geven op de wensen van onze klanten. Door onze ruime productkennis en servicegerichtheid acteren wij als een adviseurs naar onze klanten en lossen samen met u alle vraagstukken op omtrent de door ons aangeboden producten.

Visie

Samen met onze dealers laten wij fotografen zien dat professionele producten te koop zijn tegen aantrekkelijke prijzen zodat niet alleen profs maar ook amateurfotografen gebruik kunnen maken van professioneel materieel zonder hiervoor diep in de buidel te tasten. Door het snel leveren van producten en zeker ook service, in combinatie met onze manier van werken en communiceren, zorgen wij voor een groeiend marktaandeel in de fotografiemarkt voor Benro producten in Nederland, België en Luxemburg.
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram