Polaris;
Een elektronische statief die op afstand bestuurbaar is, voor timelapse en astrofotografie
Meer
Balhoofd VX-Serie;
Benro's VX serie slanke balhoofden zijn ontworpen voor gebruik op reisstatieven. Met een zeer laag eigen gewicht en een hoge draagkracht is het de perfecte reisgenoot.
Meer
Balhoofd GX-Serie;
Benro's professionele balhoofden de GX-serie combineren een zeer hoge belastbaarheid met een laag gewicht. Elke kop is uitgerust met een panoramaklem.
Meer
Balhoofd B-Serie;
Benro's professionele balhoofden in de B-serie hebben aparte 'lock' en 'drag'-knoppen voor een optimale controle. Magnesium alloy componenten garanderen een perfecte werking en een laag gewicht.
Meer
3Weg-kop;
De 3 weg-hoofden van Benro zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen die met zeer precieze bewerkingen een betrouwbaar statiefhoofd vormen. Alle hoofden zijn handmatig geassembleerd en gecontroleerd door de kwaliteitscontrole. Een degelijke statiefkop die werkt onder extreme omstandigheden.
Meer
Geared Head;
Een geared head stelt u in staat om met uiterste precisie elke as afzonderlijk in te stellen. De ideale kop voor landschaps-, architectuur en interieurfotografen.
Meer
Gimbal;
Gimbal Heads zijn special ontworpen en geproduceerd voor het gebruik van telelenzen. Je kunt gemakkelijk een bewegend voorwerp volgen zonder stabiliteit te verliezen. Benro heeft diverse soorten zwenkkoppen, van een side-kick tot een zeer geavanceerde GH3. Allen geleverd incl. arca-swiss compatible lensplaat.
Meer
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram