Statief kit met statiefkop IH1 iTrip Benro FIT29AIH1;
Complete statieven als kit, in diverse varianten. De statiefkop is perfect afgestemd op het statief. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken of iets bij elkaar past.
Meer
Statief Carbon Extra Large XL Mach3 Benro TMA48CXL;
Voor de veeleisende fotograaf: losse statieven die kunnen worden gecombineerd met reeds bestaande koppen, of een specifieke Benro-kop, geheel naar uw wens. Van traditionele statieven tot zeer robuuste statieven zonder middenkolom.
Meer
Balhoofd Drieknops met frictieknop B4 Benro B4;
Benro heeft een uitgebreid assortiment aan statiefkoppen. Van balhoofd tot Gimbal. Voor iedere fotograaf.
Meer
Monopod Carbon 4-Serie Mach3 (eenbeenstatief) Benro MMA49C;
Voor een stevige steun in een situatie waar veel beweging nodig is; de monopod. De Benro monopods zijn leverbaar in verschillende lengtes, in carbon of aluminium, met draai- of clipsluiting. Alle monopods zijn voorzien van een meedraaiende rubberen voet. Dit voorkomt het weg glijden van de monopod als deze onder een schuine hoek wordt gebruikt. Daarnaast heeft Benro een statiefkop speciaal voor het gebruik op een monopod.
Meer
Snelwisselplaat PH07 - voor BH0 en BH00 Benro PH07;
Benro beschikt over een ruim assortiment accessoires voor haar producten, zoals bijvoorbeeld snelwisselplaten, geschikt voor alle camera's en telelenzen. De cameraplaten zijn bovenop voorzien van antislip materiaal en worden geleverd met een of meerdere schroeven ter bevestiging. De lensplaten worden inclusief aanslag, zonder antislip geleverd.
Meer
Selfiestick / ministatief selfie stick Benro BK10;
Van het kleinste tafelstatiefje tot een slimme selfie stick die ook als statief kan dienen.
Meer
Onderhoudskit statieven OK-01 Benro OK01;
Voor een groot aantal Benro statieven zijn losse, extra korte middenkolommen optioneel verkrijgbaar. Hierdoor kan men de minimale hoogte van een statief aanzienlijk verkleinen zodat man nagenoeg vlak op de grond kan fotograferen. De middenkolommen zijn verkrijgbaar in aluminium of carbon en worden standaard inclusief topplaat geleverd.
Meer
Reisstatief carbon kantelbare middenkolom Benro FGP28C;
Diverse producten, speciaal voor de macrofotograaf
Meer
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram