Filter houder;
Speciaal filtersysteem voor lenzen zonder schroefraad.
Het Benro 150mm filtersysteem is bedoeld voor de ultra wide angle-lenzen en maakt gebruik van filters van 150mm breed, zowel vierkant als rechthoekig. De dikte van de filters is 2mm. In de unieke filterhouder is plaats voor een draaibaar polarisatiefilter van 150mm doorsnede. Dit polarisatiefilter is vanaf de achterzijde te verdraaien, ook als er 1 of 2 filters voor worden geplaatst.In totaal kunnen er 3 filters worden gebruikt. De filterhouder past ook op een lens met schroefdraad van 95mm en kan met behulp van Step Down ringen ook op kleinere diameters (tot 77mm) worden gebruikt.
Meer
Grijsverloop-filter;
De Benro grijsverloop-filters zijn gemaakt van HD-glas (Schott B270) en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.
De filters zijn verkrijgbaar als Soft-edged, Hard-edged en Reversed-edged.
Meer
Grijsfilter (ND);
De Benro grijsfilters (ND-filters) zijn gemaakt van superglad gepolijst HD-glas en hebben een ULCA-coating die weerspiegelingen vermindert en chromatische abberatie tegengaat. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een speciale WMC-coating die de filters beter beschermt tegen water, olie en vuil. Hierdoor is het filter ook makkelijker schoon te maken.
De filters zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes
Meer
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram