Video statiefkit extra hoog met videokop KH26P Benro KH26P;
Perfect op elkaar afgestemde sets van videostatieven en videokoppen. Een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, waarbij er voor ieders wens wel een set verkrijgbaar is.
Meer
Video Statief Kit Slim Benro TSL08AS2CSH;
Zeer lichte en gemakkelijk draagbare videostatieven. Bedoeld voor de reizende filmer, maar ze bieden uiteraard ook in andere omstandigheden voldoende steun voor mooie opnames.
Meer
Professionele, compacte, videokop voor de mooiste beelden Benro S6PRO;
De mooiste videobeelden kunnen alleen worden gemaakt met een perfecte videokop. Heeft u al een videostatief, of wilt u uw fotostatief gebruiken om te filmen? Dan kan een losse videokop een mooie oplossing zijn.
Daarnaast zijn deze koppen natuurlijk ook perfect te gebruiken op onze sliders of jibs.
Meer
75mm Half Ball Adapter Low Profile Benro BL75S;
Hi Hat's. Ideaal om laag bij de grond te filmen, met de zwaarste apparatuur. Maar ook de macrofotograaf zie je steeds vaker met een Benro Hi Hat werken.
Meer
Video Monopod Kit A48FDS4 Benro A48FDS4;
Voor de mobiele filmer: de Benro Video Monopod. In sommige situaties is een videostatief niet de beste oplossing en wil je meer mobiliteit en flexibiliteit. In zo'n geval is een Video Monopod een mooie oplossing. Deze monopods zijn compact, licht en erg populair bij sport- of outdoor-evenementen
Meer
Onderhoudskit statieven Benro OK01;
Benro heeft diverse accessoires om de mogelijkheden van haar videoproducten nog verder uit te breiden.
Meer
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram