Video statiefkit extra hoog met videokop KH26P Benro KH26P;
Perfect op elkaar afgestemde sets van videostatieven en videokoppen. Een hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs, waarbij er voor ieders wens wel een set verkrijgbaar is.
Meer
Video Statief Kit Travel reisstatief A2883FS4 Aero4 Benro A2883FS4;
Zeer lichte en gemakkelijk draagbare videostatieven. Bedoeld voor de reizende filmer, maar ze bieden uiteraard ook in andere omstandigheden voldoende steun voor mooie opnames.
Meer
Videokop voor professionele beelden S8 Benro S8;
De mooiste videobeelden kunnen alleen worden gemaakt met een perfecte videokop. Heeft u al een videostatief, of wilt u uw fotostatief gebruiken om te filmen? Dan kan een losse videokop een mooie oplossing zijn.
Daarnaast zijn deze koppen natuurlijk ook perfect te gebruiken op onze sliders of jibs.
Meer
BL75S 75mm Half Ball Adapter Low Profile Benro BL75S;
Hi Hat's. Ideaal om laag bij de grond te filmen, met de zwaarste apparatuur. Maar ook de macrofotograaf zie je steeds vaker met een Benro Hi Hat werken.
Meer
 Video Monopod Kit A48FDS4 Benro A48FDS4;
Voor de mobiele filmer: de Benro Video Monopod. In sommige situaties is een videostatief niet de beste oplossing en wil je meer mobiliteit en flexibiliteit. In zo'n geval is een Video Monopod een mooie oplossing. Deze monopods zijn compact, licht en erg populair bij sport- of outdoor-evenementen
Meer
Slider video Carbon MoveOver12 600mm 22mm buis Benro C12D6;
Voor de mooiste vloeiende verticale bewegingen is een Jib een onmisbaar gereedschap. Geef extra waarde aan uw opnames met een professionele Jib!
Meer
Onderhoudskit statieven OK-01 Benro OK01;
Benro heeft diverse accessoires om de mogelijkheden van haar videoproducten nog verder uit te breiden.
Meer
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram