Tortoise;
Zeer compacte Alroundstatieven van sterk en licht carbon, met een heel smal profiel, waardoor ze veel eenvoudiger te transporteren zijn. Ideaal voor op reis.
Meer
Bat;
Zeer compacte reisstatieven van sterk en licht carbon, met snel omkeerbare middenkolom. Ideaal voor op reis en voor macrofotografie.
Meer
Mach3;
De geavanceerde statieven volgens het klassieke ontwerp. Geschikt voor elk gebruik binnen- of buitenshuis. De Mach 3 is uitgevoerd in aluminium of in een 9-laags carbon. De Mach 3 wordt geleverd met korte middenkolom. Alle Mach 3 statieven worden geleverd met verwisselbare rubberen pootjes en spikes. Een luxe draagtas met schouderband wordt er vanzelfsprekend bij geleverd.
Meer
Roadtrip;
De compacte reisstatieven van MeFOTO gaan nu verder als Benro Mefoto
Meer
Slim;
De slimme statieven met een zeer compacte spider waardoor deze heel compact zijn mee te nemen. Voor systeemcamera's en kleine DSLR's
Meer
Combi / Mammoth;
Het statief voor het zwaardere werk. Wanneer het echt stabiel moet zijn, dan neem je een statief zonder middenkolom. Met het hoog draagvermogen, de extra sterke spider, uitstekende stabiliteit en perfecte balans biedt dit statief de mogelijkheid om met ultra telelenzen en zeer groot formaat camera's te werken.
Meer
iTrip;
De compacte statiefkit: de iTrip. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een magnesium gegoten legering. Het statief wordt compleet geleverd met een balhoofd met waterpas en een universele wisselplaat. De poten kunnen 180 graden naar boven worden geklapt. Hierdoor is het statief in ingeklapte toestand zeer klein.
Meer
System Goplus;
Is macro fotografie uw passie? Dan biedt Benro u een ideaal statief waarbij de middenkolom niet alleen omgekeerd kan worden maar ook in diverse standen gekanteld en gedraaid kan worden. Dicht bij de grond fotograferen of lastige hoekjes met statief bereiken is hierdoor toch mogelijk.
Meer
Wild;
Sterke en veilige statiefkit voor telescoop of camera. Slimme vogels kiezen een stevig Wild statief!
Meer
HiHat;
Oorspronkelijk bedoeld als videostatief, maar door zijn lage hoogte en kort pootjes ook veel gebruikt door de macrofotograaf: de Hi Hat. Met het hoog draagvermogen, de extra sterke spider, uitstekende stabiliteit en perfecte balans biedt dit statief de mogelijkheid om met ultra telelenzen en zeer groot formaat camera's te werken.
Meer
Macrostatief;
Speciaal ontworpen voor de macofotograaf: laag, compact en sterk.
Meer
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram