Balhoofd B-Serie;
Benro's professionele balhoofden in de B-serie hebben aparte 'lock' en 'drag'-knoppen voor een optimale controle. Magnesium alloy componenten garanderen een perfecte werking en een laag gewicht.
Meer
Balhoofd V-Serie;
Benro's V serie balhoofden hebben de 'lock' en 'drag' functie in een knop zitten en zorgt voor een optimale en snelle controle. Het balhoofd is compact maar toch met een krachtig draagvermogen.
Meer
3Weg-kop;
De 3 weg-hoofden van Benro zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen die met zeer precieze bewerkingen een betrouwbaar statiefhoofd vormen. Alle hoofden zijn handmatig geassembleerd en gecontroleerd door de kwaliteitscontrole. Een degelijke statiefkop die werkt onder extreme omstandigheden.
Meer
Geared Head;
Een geared head stelt u in staat om met uiterste precisie elke as afzonderlijk in te stellen. De ideale kop voor landschaps-, architectuur en interieurfotografen.
Meer
Gimbal;
Gimbal Heads zijn special ontworpen en geproduceerd voor het gebruik van telelenzen. Je kunt gemakkelijk een bewegend voorwerp volgen zonder stabiliteit te verliezen. Benro heeft diverse soorten zwenkkoppen, van een side-kick tot een zeer geavanceerde GH3. Allen geleverd incl. arca-swiss compatible lensplaat.
Meer
Nieuwsbrief inschrijving
Benro on Youtube
Benro on Instagram